Pakkende content, strategische tips en verhalen die je raken

SpijkersMedia is een klein maar multi-inzetbaar copybureau nabij de Amstel in Amsterdam-Oost. Wij zijn van alle markten thuis, zeer ervaren en toch telkens op zoek naar vernieuwing. En we hebben een enorm gebrek aan kapsones.

 • Een ode aan het vrouwenlijf

  Een ode aan het vrouwenlijf

  In opdracht van DPG Media Magazines maakten we een Anybody-special die niet alleen werd meegenomen in het laatste nummer van Viva, het moederblad van deze befaamde rubriek, maar ook in Flair, Margriet en Libelle. Dorien Franken verzorgde de art direction.


 • Hij is nog steeds hun nummer 1

  Hij is nog steeds hun nummer 1

  Hij is alweer twintig jaar dood. Maar zes echte fans van ’s lands enige echte rock-‘n-roller koesteren nog steeds hun bijzondere Brood-relikwieën, zo blijkt uit deze productie die we maakten voor het AD-zaterdagmagazine Mezza. Fotografie: Jean Pierre Jans.


 • Zo verwoestend werkt Fentanyl

  Zo verwoestend werkt Fentanyl

  In opdracht van Playboy verdiepte Wim Spijkers zich in alle verontrustende verhalen over de zwaar verslavende pijnstiller die in de VS voor een ongekende golf aan dodelijke slachtoffers zorgde en ook Prince en Tom Petty het leven heeft gekost. Hij sprak hiervoor onder anderen met de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Westhoff, auteur van bestseller annex standaardwerk Fentanyl Inc. Maar de belangrijkste vraag luidt natuurlijk: kan dit gevaarlijke spul ook in Nederland aanslaan?


Scroll naar boven