Pakkende content, strategische tips en verhalen die je raken

SpijkersMedia is een klein maar multi-inzetbaar copybureau nabij de Amstel in Amsterdam-Oost. Wij zijn van alle markten thuis, zeer ervaren en toch telkens op zoek naar vernieuwing. En we hebben een enorm gebrek aan kapsones.

 • Bij het stoppen van Fab

  Bij het stoppen van Fab

  Helaas is het magazine voor de moderne 35-plus-vrouw een voortijdige dood gestorven. Erg jammer, want in opdracht van bedenkster/hoofdredacteur Claudia Straatmans schreef Wim Spijkers een maandelijkse column voor het magazine. Over hoe je als man met moderne 35-plus-vrouwen hebt te dealen. Leuk om te doen. En leuk om naar te kijken, want de bijbehorende illustraties van Mietze Boersma waren behoorlijk levensecht.


 • Waarom ze zo geweldig zijn…

  Waarom ze zo geweldig zijn…

  Een uitstapje naar Margriet: de schoonheid van de Nederlandse vrouw, bezongen door een redelijk divers mannengezelschap. Wim Spijkers voelde ze alle vijf aan de tand.


 • Op audiëntie bij de Queen of Country

  Op audiëntie bij de Queen of Country

  Een Zin-interview met de legendarische Emmylou Harris: singer, songwriter en country-superster. Tevens befaamd om haar duetten met andere muziekgrootheden – zoals Bob Dylan, Neil Young, Roy Orbison, Willie Nelson – plus een Trio-album met Dolly Parton en Linda Ronstadt. Wim Spijkers sprak haar (en collega-muzikant Rodney Crowell) op een zonnige zaterdagochtend in juni.


Scroll naar boven