Pakkende content, strategische tips en verhalen die je raken

Magazines

Erotische vrouwenmagazines

Een erotisch magazine voor vrouwen moest het worden. Wij draaiden er onze hand niet voor om. Vlak voor de zomer van 2015 werd Oh gelanceerd en dat ging gepaard met behoorlijk wat publiciteit. Een pure print-uiting, nota bene!

De Peter

Persoonlijke magazines

Productie, coördinatie en realisatie

Inspirerend idee voor speciale gelegenheden: Spijkersmedia levert magazine-parafrases op maat. In alle mogelijke verschijningsvormen. Zo vervaardigden wij in opdracht van Reed Elsevier bijvoorbeeld de Peter. – een afscheidscadeautje voor scheidend CEO Peter de Mönnink en allen die hem richting Sanoma uitwuifden. Inclusief een dubbelinterview met diens secretaresse en Arendo Joustra.

Twiet Magazine

Eenpitters

Idee, hoofdredactie en realisatie
Een eenmalig papieren magazine over Twitter? Het klonk als een contradictio in terminis. Sanoma reageerde echter positief op het doldwaze idee, ontstaan aan de keukentafel van Wim Spijkers en Hilmar Mulder, en dus werd het ook uitgegeven.

Spijkers Media werk

Kunstglossy’s

Managing editor

Door uitgeverij Weekbladpers werd Wim Spijkers aangetrokken als managing editor van cultuurglossy Hollands Diep. Een fraaie klus, uit te oefenen op parttime basis, zodat de overige projecten van SpijkersMedia niet in het gedrang hoefden te komen. Het betekende een hernieuwde samenwerking met art director Jaap Biemans en auteurs als Martin Bril en Bart Chabot. De functie werd tengevolge van de economische crisis na een jaar weer wegbezuinigd. 

Niet lang daarna was ook de roemruchte titel ter ziele.

Spijkers Media werk

Herdenkingsmagazines

Productie, coördinatie en realisatie

Een staaltje speed publishing, kort na het plotselinge overlijden van The King Of Pop. In een tijdsbestek van zes dagen droeg SpijkersMedia zorg voor zowel het concept, de coördinatie alsmede een drukklare verwezenlijking van deze winstgevende stand-alone titel. Michael Forever was bovendien het eerste magazine dat kan worden besteld via bol.com en wordt even later door opdrachtgever Sanoma ook in Vlaanderen op de markt gebracht. Scroll naar boven