SpijkersMedia is een klein maar multi-inzetbaar netwerkbureau nabij de Amstel-oevers in Amsterdam-Oost. Wij zijn van alle markten thuis, zeer ervaren en toch telkens op zoek naar vernieuwing. En we hebben een enorm gebrek aan kapsones.

Barry Hay blikt terug

Hij gaat niet bij de pakken neerzitten, maar het abrupte einde van Golden Earring hakte er toch behoorlijk in bij de frontman van ’s lands grootste rockband aller tijden. Interview: Wim Spijkers. Fotografie: Malou van Breevoort.

Hetzelfde verhaal opnieuw verteld

Steven Spielberg heeft zich aan een remake van West Side Story gewaagd. Waarom, vraagt Wim Spijkers zich in Mezza af, want het origineel was al zo verdomd goed.

Heel Holland hield van haar

Omdat er een boek met allerhande teksten van Martine Bijl is verschenen, samengesteld door haar grote liefde Berend Boudewijn, schreef Wim Spijkers een profilerend stuk voor AD’s zaterdagmagazine Mezza.

Over verlaten mannen

Het is niet wat je denkt, maar dat verklapt de kop ook al. Een beetje vergezocht was het wel, deze opdracht voor het oktobernummer (2020) van Plus.

Mijn Weekend gaat maar door

Voor onze wekelijkse rubriek in Mezza, het weekendmagazine van het AD en alle regionale zusterkranten, zijn we continu op zoek naar onbekende Nederlanders die op zaterdag ergens warm voor lopen of op zondag iets heel goed blijken te beheersen. En het houdt maar niet op, mede dankzij de geweldige fotografie van Sanne Donders.

Pages:1234567...23»