Pakkende content, strategische tips en verhalen die je raken

SpijkersMedia is een klein maar multi-inzetbaar copybureau nabij de Amstel in Amsterdam-Oost. Wij zijn van alle markten thuis, zeer ervaren en toch telkens op zoek naar vernieuwing. En we hebben een enorm gebrek aan kapsones.

 • Privé-college van Richard Dawkins

  Privé-college van Richard Dawkins

  Wim Spijkers interviewde de wereldberoemde etholoog, evolutiebioloog en schrijver van populair wetenschappelijke boeken (en niet te vergeten: militant atheïst), om vervolgens stap voor stap de evolutie uitje doeken te doen. Voor Zin, want dat krijg je ervan.

   


 • De Peter als geheim project

  De Peter als geheim project

  In opdracht van Reed Elsevier – en in het diepste geheim – vervaardigden wij een Linda.-pastiche rond scheidend topman Peter de Mönnink. Het resultaat werd verspreid onder alle personeelsleden en relaties van het concern. Een erg leuke klus, al was het maar om Elsevier-hoofdredacteur Arendo Joustra als verslaggever te kunnen inzetten. De artdirection was in handen van ‘jong talent’ Mariëlle Slotemaker, die later dezelfde functie bij Marie Claire zou gaan bekleden.


 • Dat waren nog eens tijden

  Dat waren nog eens tijden

  Als voormalig adjunct-hoofdredacteur van Nieuwe Revu werd ook Wim Spijkers aan de tand gevoeld over het woelige verleden van dit weekblad.


Scroll naar boven