Wat is SpijkersMedia?

We zijn een klein netwerkbureau met een flinke staat van dienst. Oprichter Wim Spijkers – ooit begonnen als assistent van Ischa Meijer – kan bogen op jarenlange ervaring als verslaggever, columnist, tekstschrijver en hoofdredacteur. In zijn pre-zelfstandige bestaan fungeerde hij onder meer als eindredacteur van het tv-programma De Wereld van Boudewijn Büch, adjunct- en interim-hoofdredacteur van Nieuwe Revu alsmede hoofdredacteur van treinmagazine Rails en managing editor bij Hollands Diep.

SpijkersMedia bestaat sinds 2002 en is gespecialiseerd in het ontberen van een specialisme. Ons netwerk kan alles aan. Nou ja, bijna alles. Wij bedenken en realiseren zowel branded content en social media-strategieën als gedegen journalistieke producties, publieksmagazines, custom magazines, personeels-, vak- en special interestbladen. SpijkersMedia doet echter meer. Veel meer. Het is tevens een creatief en – desgewenst – uiterst commercieel creatiebureau, dat behalve journalistieke verhalen en producties ook veelsoortige content op bestelling levert.

wim

 

De smaak van Spijkers

Album The Strokes – Is This It Boek Martin Amis – London Fields Film One Flew Over the Cuckoo’s Nest, La Grande Belezza Magazine Wired, Elle Stad Berlijn, Amsterdam Land Brazilië, Spanje Eten Thais, hutspot Drank Caipirinha, bier