SpijkersMedia is een klein maar multi-inzetbaar netwerkbureau nabij de Amstel-oevers in Amsterdam-Oost. Wij zijn van alle markten thuis, zeer ervaren en toch telkens op zoek naar vernieuwing. En we hebben een enorm gebrek aan kapsones.

Twintig vragen voor Playboy

merge_from_ofoct-13

Een haastklus voor het mannenblad der mannenbladen: 20Q.  Met wederom Fajah ‘Killerbody’ Lourens in de hoofdrol. (Excuses voor de ietwat breed uitgevallen vouw).

Revolutionairen van weleer

merge_from_ofoct-7

Terugblikken op studentenprotesten voor Plus magazine: deelnemers aan de mei-revolte in Parijs van ’68 – nu een halve eeuw geleden – en de Maagdenhuisbezetting in het Amsterdam van 1969.

Beoordeeld door de Bladendokter

0001

Rob van Vuure, de enige echte bladendokter, had Oh nog niet eerder onder ogen gehad. In het februarinummer van MarketingTribune doet hij verslag van zijn eerste onderzoek: ‘Ook lekker voor mannen.’

Oh loves every body

0001

Het twaalfde nummer van Oh alweer: een ‘(killer)body special’ met erotische gymverhalen van Katrijn Van Bouwel en Henk van Straten, vijf opwindende burlesque-danseressen en drie dito fitgirls, vrouwelijke penispraat en mannelijk voetfetisjisme,  Stella Bergsma over De Kont, bijzondere bijdragen van Merel Morre, Maan Leo, Leon Verdonschot, Barbara Barend en nog veel meer lichamelijkheid. De coverfoto is van van Andy Tan.

 

Een ochtend met Esther Verhoef

merge_from_ofoct-8

Voor Plus magazine toog Wim Spijkers in alle vroegte naar Den Bosch om de veelzijdige bestsellerauteur – ze heeft onlangs ook een eigen stoelencollectie ontworpen – te interviewen over haar verleden, het heden en de toekomst.

Pages:1234567...14»